post

Tietoja

Sijainti

Mökkimme on Iso Kuhajärven itärannalla, rantaan matkaa mökin rappusilta n. 10 m. Ilta-aurinko paistaa järven takaa.

kartta

Tilat

Mökki kokonaisuudessaan koostuu kahdesta erillisestä rakennuksesta, päämökistä ja aitasta.
Vakiona vuoteita on kuudelle henkilölle. Lasten lisävuode tai  häkkisänky on mahdollista pyydettäessä sijoittaa aittaan. Päämökissä on vuodesohva, josta saa n. 120 x 180cm mittaisen lisävuoteen. Peittoja ja tyynyjä on kahdeksalle. Mukavinta mökillä on asustaa kuuden hengen ryhmässä.

Päämökki

Makuuhuone parisängyllä, olohuone jossa vuodesohva, keittiö (tupakeittiö), pesuhuone ja sauna. Iso terassi.

Varusteet

Sähkölämmitys, vesiosuuskunnan vesi ja viemäri, 4G -yhteys toimii omalla mokkulalla ja liittymällä.

Keittiöstä löytyy kaikki astiat ruoanlaitosta ruokailuun, jää-/pakastinkaappi, kahvin- ja vedenkeittimet, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, sähköhella ja astianpesukone.

Saunassa puulämmitteinen kiuas. Pukuhuoneeseen ja siitä edelleen pesuhuoneeseen ja saunaan on oma sisäänkäyntinsä terassilta. WC on pukuhuoneessa.

 

Aitta

Sähkölämmitys. Kesällä ihanan viileä paikka nukkua!

Ensimmäisessä huoneessa kerrossänky (200×90). Tähän tilaan on mahdollista saada lisävuode tai häkkisänky 0- 4 -vuotiaalle.

Toisessa huoneessa kesäkausina lisäksi TV.

 

 

Piha-alue

Pihakeinu, puutarhakalusteet kuudelle, kaasugrilli, tulisija rannassa, vene ja laituri. Lapsiystävällinen ”kahluuranta”. Laiturin päässä syvyys n. 2 m.

Pihassa myös liiteri- ja varastorakennus.

Tontti on iso. Lähinaapurina on maatila, jossa itse asumme. (n. 100 m.) Perinteisiä maatilan eläimiä meillä ei ole, kissaa lukuunottamatta. Peltoja hoitaa vuokralainen, paikallinen maatalousyrittäjä.

Lähimpään mökkinaapuriin on matkaa n. 80 m. Naapurin mökki ei ole vuokrakäytössä.

 Iso Kuhajärvi

Järvi on kuuluisa puhtaasta, kirkkaasta vedestään. Syvimmällä kohdalla pohja tulee vastaan 36 metrissä. Kallioilta on löytynyt esihistoriallinen kalliomaalaus. Iso ja Pieni Kuhajärven tilan huolehtimista edistää mm. aktiivinen Kuhajärvien suojeluyhdistys ry.

Kalastus

Iso Kuhajärvestä saa mm. ahventa, haukea, lahnaa ja siikaa. Mato- ja pilkkiongintaan ei tarvita minkään valtakunnan lupia. Heittokalastukseen tarvitaan valtion kalastonhoitomaksu. Luvat voit ostaa täältä: kalastusluvat

Pyydysten pitämiseen tarvitaan Harhalan osakaskunnan lupamerkit. Niitä myy paikallinen ravintoja Vihtahousu Haavistontiellä, Vihtavuoressa.

Lemmikit

Mökillä eläimet eivät pääsääntöisesti ole sallittuja. Mikäli haluat lemmikkisi mukaan, sovi siitä erikseen kanssamme ennen varausta.

Etäisyyksiä

Jyväskylän keskusta n. 20 km.

Laukaan kirkonkylä n. 6 km.

Vihtavuoren keskusta n. 3 km.

Lähin kauppa Vihtavuoren keskustassa, isompia marketteja Laukaan kirkonkylällä.

Rautatieasema Jyväskylässä.

Lentokenttä Tikkakoskella n. 20 km.

Lähin bussipysäkki (Niemelän pysäkki) 0,5 km. Bussi 41 (varmista kuskilta tai aikataulusta, että bussi kulkee Niemelän pysäkin kautta ja että bussin numero on 41).  Bussilla nro 41, joka ei kulje Niemelän pysäkin kautta, pääset Vihtavuoreen, josta matkaa 3 kilometriä mökille.

 Aktiviteetit

Peurunkagolf 8 km, Laajavuori n. 25 km ja Häkärinteet n. 40 km, murtomaahiihtolatu (metsoreitti/maakuntaura) 3,5 km:n päässä mökiltä.

Laukaan seudulla on hyvät marja- ja sienimaastot. Kalastamaan pääsee myös Torronselällä, joka on osa Keitele-Päijänne kanavaa.